27-03-2011

Sailor boy

Hallo allemaal,

Ik zou vorig weekend heerlijk aan de knutsel gaan, maar een aantal onstekingen in mijn keel, amandellen en lymfeklieren gooide roet in het eten. Afgelopen vrijdag weer (bijna fris en fruitig) aan het werk gegaan, maar s'avonds speelde mijn keel al weer op. Wederom mijn amandellen onstoken en een fikse verkoudheid, maar gelukkig niet zo erg als vorige week dus ik kon eindelijk aan de freubel. Van het weekend naar de hobbywinkel in het dorp geweest en daar hadden ze een heleboel nieuwe stempels........dus toch maar wat ingeslagen. Waaronder dit knappe stoere piraatje (zijn zusje heb ik ook dus die zullen jullie binnenkort wel zien!)



Aan de hand van de sketch van Dutch Card Lovers heb ik dit kaartje gemaakt en beetje anders dan gewoonlijk, maar ik vind hem zelf erg leuk geworden. Ik heb er (nog) geen tekst opgemaakt omdat ik nog een pakkende zocht maar die heb ik nog niet gevonden. Misschien dat die nog komt :)



Ik heb een stukje jute gebruikt wat ik er erg goed bij vond passen. Jullie raden nooit waar dat vandaan komt.............van een Sinterklaaszak. Tja, die lag nog ergens rond te slingeren op mijn hobbykamer om naar de vliering te verhuizen, maar daar beland hij dus niet meer nadat hij verknipt is LOL! Het stukje ketting komt uit de "oude doos". Mijn vader werkt als chefkok in een verzorgingstehuis en daar overlijden helaas ook wel eens bewoners. Deze meneer bouwde boten na en de familie wilde zijn verzameling niet hebben, mijn vader bedacht dat ik daar vast wat mee kon. Zo zie je maar wie wat bewaard heeft wat. De zeester die erop zit is een echte, heb ik ook ooit eens gekocht op een beurs en kwam nu ook eindelijk van pas.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

Greetz Monique

7 opmerkingen:

  1. Leuk kaartje hoor bedankt voor het meedoen bij DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuk kaartje vindt die stempel ook zo lief

    bedankt voor het meedoen met dcl

    gr miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. This is wonderful! I love the texture and dimension you've added with the details like the scroll. Fabulous work!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij is gaaf, zo lekker stoer.:)) Toppie!
    Bedankt weer voor het meedoen.:))

    Groetjes Rosalien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke stoere kaart Monique!
    Bedankt voor het meedoen met DCL.

    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk zeg! Bedankt dat je weer met ons meedoet bij DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gorgeous card Monique, such a cute image and your
    colours and embellishments are perfect.

    You need to link to the Simon Says Stamp challenge to be entered into the draw huni
    love
    Heather xx

    BeantwoordenVerwijderen