03-03-11

Waar heb ik gezeten?

Nou gewoon thuis, maar had een totale on- niet -anti creative drive afgelopen maanden! Geen rust in huis, mijn hoofd, lijf en ledematen en dan lukt het me dus niet om me ergens in volle overgave in te storten, helaas.
Maar ik ben terug! Het hele huis op zijn kop gehad, alles weggedaan wat weg kon en de andere helft op Marktplaats neergezet. Zelfs een deel van mijn uit de hand gelopen hobbyuitrusting is het internet op. Maar ja, nu is er dus weer ruimte die gevuld moet worden? Nee, laten we het voorlopig nog maar even zo houden, alhoewel stempels ook niet zo veel ruimte innemen :D

Heb de challenge van Marianne Design gebruikt om er weer "in te komen" en dat vond ik zelf wel aardig gelukt. De opdracht was om een patchwork project te maken, nog nooit gedaan, maar wel erg leuk om te doen. Ik heb een notebook gemaakt, nou je gemaakt de voorkant dan. Het is voor een collega van de andere vestiging van ons bedrijf die vanavond haar verjaardag in de kroeg viert. Ze had op mijn telefoon foto's gezien van mijn creaties en was erg enthousiast. Gelijk beloofd om ook wat eigengemaakts voor haar verjaardag gegeven en belofte maakt schuld.
Ik heb hem vrij rustig gehouden, omdat ik daar nou eenmaal van hou en vond het zelf ook niet erg nodig om er nog meer bij te doen. Het papier wat ik heb gebruikt komt bij de Kruidvat vandaan (deze week in de aanbieding, maar voor de rest van het knutselspul natuurlijk weer te laat..........) en van de lijn van Eline, nog steeds niet op uitgekeken. De vlinderstempels zijn ook van MD net als de nieuwe letterstempels.Ik hoop dat de kwaliteit van de foto's een btje goed zijn, ik heb ze met mijn telefoon gemaakt (eindelijk met internet :D ) en ben benieuwd hoe gaat ze zijn.
Ik heb er ook nog een kaartje bijgemaakt met de felcitaties van alle collega's misschien dat ik die ook nog plaats.Voor dusver mijn comeback, heb de smaak weer te pakken dus wie weet volgt er deze week nog meer.........

Greetz voor nu,
Monique

3 opmerkingen:

  1. heel leuk en mooi kaartje monique.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi gemaakt hoor. Succes met de challenge en bedankt voor het meedoen met de Marianne Design Challenge.

    Groetjes Renate

    BeantwoordenVerwijderen