05-03-11

Dutch Kids Lovers!

Hai allemaal,

Vol trots schrijf ik deze blog, want Indy doet voor de eerste keer mee aan een challenge! Bij Dutch Card Lovers hebben ze deze week een sketch, gemaakt door Mindy van 11 en mogen kinderen ook meedoen. Ik vroeg aan Indy of ze dat leuk vond, want knutsellen vindt zij geweldig en ze was meteen dolenthousiast en wilde meteen beginnen :D

Ik heb natuurlijk een beetje geholpen, want ook al is ze oudste kleuter met scherpe scharen werken vond ik geen succes. Wel heeft ze al haar papiertjes uitgekozen en mij verteld wat waar moest komen. Het is een echte vrolijke kinderkaart geworden, met van alles en nog wat erop, lekker druk net als Indy. Ook het bloemenboogje heeft zij zelf verzonnen en daar ben ik best jaloers op...... Gelukkig vertelde ze dat zij het mij wel uit wilde leggen hoe dat moest! Ze wilde hem na het eten gelijk op de post doen, maar ik heb haar ervan overtuigd dat "posten" op een blog niet door de brievenbus gaat, hi hi. Nou hier onder het resultaat!

Helaas kan ik mijn versie van de sketch nog niet laten zien, maar dat hoop ik morgen te doen.

Greetz Monique en van Indy (zelf getypt!!!!) een dikke kus!

8 opmerkingen:

 1. Trotse moeders zorgen voor tranen in mijn ogen.
  En trots mag je zijn op je dochter die zo'n mooie kaart maakt op vijf-jarige leeftijd!

  Lieve Indy...wat vind ik dit knap van jou meisje. Niet alleen knap maar ook heel erg mooi gedaan. En inderdaad die bloemen-boog is iets om te onthouden. Prachtig! Super leuk dat je met ons meedoet. Ik wens je alvast veel succes met onze wedstrijd en hoop dat je nog een boel lieve kaartjes maken mag.

  Groetjes, Angèle

  P.S. Het lijkt de dag van gisteren dat ik met mijn 3 dochters knutselde en we hier samen veel plezier aan beleefden. Het fijne is dat ik deze hobby met mijn oudste deel. Vandaag komt ze naar huis (29) en... ze wil graag samen 'freubelen'. Nou de spullen liggen klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Indy ik vindt het erg knap van je hoor ,wat een leuke mooie kaart heb je gemaakt.

  Ik vindt je idee van de bloemenboog ook leuk bedacht en dan pas 5 en dan al zo'n goede ideeén ,dat beloofd wat voor als je wat ouder bent een designster in de dop.

  Super dat je meedoet en dat je de spits hebt afgebeten. Mindy komt deze week zelf ook nog jouw kaart bekijken.

  Moeders ben er maar heel erg trots op . Je verhaal doet me wel denken aan jaren geleden toen ze ook al altijd meeknutselde en ik aanwijzingen kreeg waar alles moest komen .Ook mindy mocht toen nog niet zelf knippen en snijden van mij.
  Ik ben benieuwd wat je zelf gemaakt hebt.

  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele mooie kaar Indy heel leuk ook heel knap gedaan de bloemetjes zij heel mooi en heeeeeel mooi verzonnen echt supper

  gr mindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Indy, dit is geen berichtje voor mama maar voor jou! Mama moet het denk ik maar aan je voorlezen. Ik vind dat jij een hele mooie kaart hebt gemaakt en leuke ideeen hebt. Ik denk dat veel grote mensen zou bloemenboogje gaan na-apen. Maar dat mag denk ik wel he. Ik zal voor je duimen dat je gaat winnen en hoop dat je nog heel veel kaartjes gaat maken. Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Indy
  Wat heb jij deze kaart al snel klaar zeg, je bent de eerste! En wat is hij leuk geworden. Je bloemenboogje ga ik ook onthouden hoor, wat een super goed idee. Ik ben ook wel benieuwd wat mama er van gaat maken ;-)

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hallo indy, wat heb je toch een mooie kaart gemaakt en zomooi ingekleurd.
  hele mooie bloemtjes heb je gemaakt en heel leuk papier uitgekozen zeg.
  je mamma mag wel trots op je zijn.

  groetjes van karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woh Indy, wat heb je dat prachtig gedaan.Helemaal super en dat bloemenboogje moet ik zeker onthouden.:)
  Heel leuk dat je meegedaan hebt met ons.

  Groetjes Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Indy, gefeliciteerd, jij hebt een prijs gewonnen met je mooie kaartje. Laat mama even je adres mailen naar dutchcardlovers@hotmail.com dan sturen wij jou je prijs op.:))

  Groetjes Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen