03-06-10

Ton sur ton pour mon soeur!

Hallo allemaal!

Mijn zusje loopt al weken aan mijn hoofd te tetteren wanneer wij nou eens te stappen gaan. Das altijd een hoop geregel en gedoe om een avondje weg te gaan met 2 kids, een hond en beide een baan in de horeca. Maar..........ik heb eindelijk een zaterdagavond vrij gekregen van werk & huis :)
Op deze manier wil ik haar uitnodigen voor een avondje borrellen! Met deze kaart doe ik ook mee aan de challenge van scrap-talk, met als opdracht ton tur ton, 1 lintje, 2 brads en 3 bloemen. De "hoofdprijs" is een cadeaubon van hobbyshoppie en bij meer dan 10 deelnemers wordt er ook nog eens een stempelset verloot. Dat is natuurlijk altijd het proberen waard. Het is een hele-boel kaart geworden, het is een easel en voorop de kaart zit ook nog een uitklappertje, en het thema is zoals te verwachten "A girls night out!"
Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.


Greetz Monique.
Het papier wat ik heb gebruikt is van K&Compagny, Provo Craft en merkloos. De stempels met uitgaansbenodigheden zijn van Kars en ook deze waren uitgekozen door Indy. (Ze weet wel waar mamma van houdt!)

3 opmerkingen:

 1. Hoy Monique,
  Bedankt voor je deelname op ons STC-blog:
  http://scrap-talk-challenges.blogspot.com/
  Ik vind deze kaart heel mooi!
  Zonnige groetjes,
  xxx
  C.
  http://scrap-talk.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een werk!!!Leuk je te mogen bewonderen op het STC-blog!Het kaartje is erg mooi geworden!Geniet van je avondje stappen ;-)
  Liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nogmaals gefeliciteerd met je gastdesignersschap bij DCL Als het goed is heb je inmiddels mijn mail gehad.

  En dan het kaartje voor STC ik vindt het een heel erg leuk kaartje geworden .
  Bedankt voor je deelname bij STC

  liefs miriam
  dt STC en DCL

  BeantwoordenVerwijderen