21-06-10

Challenge van scrap-talk & double Dutch voor Papa!


Hallo allemaal,

Het heeft even geduurd, maar ben er toch op tijd mee klaar. Dit kadoosje heeft Michel o.a. van ons gekregen voor vaderdag, van Indy kreeg hij ook nog een zelfgemaakt waxinelichthoudertje voor in de tuin en een héél mooi versje wat zij uit haar hoofd geleerd had. Verder is hij verwend met een palmboom voor in de tuin en "stoere grote mensenoekelbroeken".

Uit het doosje heb ik eerst het plastic gehaald en er vervolgens het uitgesneden (met de hand) designpapier opgeplakt. Een vel lamineerfolie door het lamineerapparaat gehaald en er achter geplakt. Was wel even een uizoekerij of het allemaal ging passen, maar het resultaat mag er wezen. Het papier wat ik heb gebruikt is van CreaMotion, de blaadjes bij de bloemen is gemaakt met een floral punch (waar ik super blij mee ben, kan geen projectje meer maken zonder op het moment) en de bloementjes heb ik gemaakt met een pons van Make Me!. Verder versiert met strass, bloementjes en letters die ik bij de Kruidvat vandaan heb. 

Ga zo nog even aan de knutsel, ben vanochtend met mijn zusje bij een huisje wezen kijken en zij kreeg vanmiddag al te horen dat zij de gelukkige was. Dit vraagt natuurlijk om een leuk presentje! De rest van de week zal het van mijn kant niet zo druk zijn, moet eerst 3 dagen werken, dan een dagje met zusterlief naar Six Flags en naar onze jongens kijken in Amsterdam, nog een dagje werken en van het weekend maar eens van die hittegolf gaan genieten wat ze ons voorspeld hebben!

Genieten!

Greetz, Monique. 4 opmerkingen:

 1. Hoy Monique,
  Mooi doosje!
  Bedankt om mee te doen op ons STC-blog!
  http://scrap-talk-challenges.blogspot.com/
  Fijne dag!
  xxx
  C.
  http://scrap-talk.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dag monique

  wat een leuk doosje

  bedankt voor het meedoen met STC

  groetjes miriam

  zin in een candy www.mienekescrap.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gedaan en zoals je zegt wat een werk!Leuk het te mogen bewonderen op het STC-blog!Liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow... wat mooi!! Fijn om je werk bij Scraptalk Challenge te zien! Veel succes!

  Zonnige groetjes, Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen