27-11-10

Cadeautjes voor in huis, met Eline's huis!Daar ben ik weer.

Mijn zusje heeft mij gevraagd of ik een bedankje wilde maken voor haar collega. Zij en haar man hebben haar veel geholpen in haar nieuwe huisje en wilde hen daarvoor bedanken. Ik kreeg een budget mee en werd veel succes gewenst en daar stond ik dan... Tja wat te maken? Ben maar helemaal los gegaan met mijn nieuwe Eline stempels en ben er zelf erg blij met het eindresultaat! Alles in een mooie mand gedaan, alleen kon de krans er niet in... Dit bericht zal wat langer zijn dan normaal, maar wil alles aan jullie laten zien ;)
Hieronder zie je de foto's van de krans, geheel in herfstijl.

Een detail van de vogeltjes


Zelfgemaakte koekjes ;)

In dit koffertje zitten zakjes met warme chocolade, was er eigenlijk iets anders mee van plan, maar ik kreeg het niet voor elkaar...
"Friends are like chocolate, they warm your hart" heb ik op de computer gemaakt. Vond het wel een mooie tekst, zal het waarschijnlijk ergens eerder gezien moeten hebben en ergens opgeslagen hebben in mijn hoofd maar durf niet te vertellen waar.
Oud Hollandse snoepjes. Hier ga ik er zeker nog een paar van maken, vind het zo leuk staan en ik vind het net echt. Ik had ook nog kaneelstokjes, maar die hebben het potje niet bereikt (shame on me! heb alles in 1x opgegeten). Ik heb de potjes express rustig gehouden, de rest is al vrij druk geworden.


Een lichtje in deze donkere dagen. Ik heb deze kaarsen beplakt en bewerkt met papier en andere mooie spulletjes. Het dubbelzijdig tape blijft niet plakken op kaars, je moet dus het papier een stukje laten overlappen en aan elkaar vast plakken. Zou kun je het papier er ook afschuiven als je de kaars aansteekt, wordt een btje brandgevaarlijk verhaal als je de kaars met versiering en al aansteekt.

Ook heb ik nog even aan de vogeltjes gedacht. Lekkere vetbolletjes en nootjes met een leuke label eraan. De vogeltjes van Eline spreken voor zich toch?"Don't forget the birds"Nog even een close-upje van de inhoud van de mand. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

Goed weekend!
Ik moet het hele weekend werken helaas, dus er zal van freubelen weinig terecht komen, maar................... Vanaf maandag heb ik een weekje VRIJ, 3 x raden wat ik allemaal ga doen?

Greetz Monique.

(Met deze geschenkmand doe ik mee aan de challenge van Stamtacular Sunday "A time for giving". Volgens mij is dat wel gelukt toch?)

3 opmerkingen:

 1. O wow what an enormous amount of gifts! they all look amazing! The lucky person who recives this is going to love it! Thanks for joining in with us this week at Stamptacular!
  Hugs Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a beautiful gift basket!
  Thanks for playing with us at Stamptacular Sunday this week! Good Luck on our Gift challenge!
  Hugs
  Dee (Spryte)♥
  Sprytebyrds Spot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor die mand vol met herkenbare papiertjes en stempels! Om even antwoord te geven op je vraag; de postzegels staan alleen op het dessinpapier en zijn niet los te koop. In het roze dessinbloc staan er een paar, maar in het groen-blauwe bloc staan er heel veel. Groetjes, Eline

  BeantwoordenVerwijderen