23-05-10

Hobbieëren in opdracht.

Hai allemaal,

Dacht van de week al dat ik mee deed aan mijn eerste challenge, maar blijkbaar iets weer niet helemaal goed gegaan. Net dus maar even opnieuw gedaan en duimen dat ik nu wel aan de eisen voldoe....... 100% zeker ben ik er nog niet van, want eigenlijk snap ik er de ballen niet van (om maar even in zondagavond-termen te blijven).

Ik ilde ook nog mee doen aan challenge van Double Dutch , maar wilde net mijn foto uploaden en bleek dus alweer te laat te zijn..... zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik ergens te laat voor ben.
Afgelopen zaterdag heb ik nog 32 buttons afgeleverd voor mijn broer. Zijn schoonmoeder vierde haar verjaardag met een rondrit in old-timers en de teams moesten herkenbaar zijn d.m.v. buttons. Aan mij de vraag of ik dat ff binnen een week in elkaar kon freubellen, tuurlijk wilde ik dat voor hem doen met alle liefde zelfs! De cupcake-stempels zijn van kars, het desing papier van verschillende merken. Nadat ik alles uitgeknipt had en de randjes met inkt gekleurd had heb ik het allemaal gelamineerd, met 100% anti-kreuk-garantie. De broche-speldjes heb ik vastgelijmd met het lijmpistool (trouwens ook mijn broek aan mijn been.......
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Greetz Monique

1 opmerking:

 1. Hoi Monique,
  Gefeliciteerd met je blog!
  Ik zag dat ik de eer had je allereerste volger te mogen worden....ik weet zeker dat het er snel veel meer gaan worden!
  Je creaties zijn helemaal super!
  Ik kom zeker regelmatig een bezoekje brengen hier.

  En wat leuk om van je te horen.
  De groeten heb ik overgebracht en je krijgt ze ook terug.

  Groetjes,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen