14-08-2011

Just Simply Magnolia

Hai Allemaal,

Zoals ik al zei ik heb nog een kaartje in petto. Deze kaart heb ik gemaakt voor de challenges van Just Magnolia en Simply Magnolia en heb ze gecombineerd. Bij Just Magnolia was de challenge: Holiday Fun. Hoewel het hier niet echt vakantieweer was zijn wij toch aan zee geweest van de week, we hadden het zand overal zitten maar hebben evengoed genoten. Edwin hangt er ook een beetje bij alsof hij wel een betere vakantie gekend heeft, maar vond hem toch goed bij de challenge passen!

The challenge at Just Magnolia was: Holiday Fun. However the weather here isn't that much fun we went to the beach last week. The sand was everywhere but we still had fun. Edwin looks like he don't has that much fun dangling, but I thougt here fits very good at the challenge.

Bij Simply Magnolia hadden ze een sketch als challenge:Ik vond de sketch erg leuk om te maken! Ik heb het vierkant uit de kaart gesneden in plaats van het erop geplakt en de sketch gedraaid. In plaats van bloemen heb ik de letters BEACH gebruikt, vond dat wel erg toepaselijk. Edwin hangt aan een echt stuk touw, omdat het touw wat aan de stempel zat te kort was :D

I realy love to make the sketch. I cut out the square in stead of paste en turned the sketch. In stead of flowers I used the letters BEACH thought that it realy fits in. Edwin is dangling on a piece of real rope, because the rope of the stamp wasn't long enough :DVerder heb ik het vrij simpel en strak gehouden, ben de liefelijke bloemetjes een beetje zat op het moment, maar misschien dat daar vanavond al weer verandering in komt. Wat dat betreft ben ik net als het weer, zoals de wind waait waait mijn jasje.....

Fijne zondag allemaal nog!
Have a fun Sunday all of you!

Greetz Monique

6 opmerkingen:

 1. Ik zag je reactie bij Yvon op haar blog en ben zo weer bij jou terecht gekomen... Wat een leuk blog !! En je maakt mooie dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, ik zag jouw op een andere blog en las dat je graag vele volger wilt hebben, hier ben ik dan, breng een tegenbezoekje, dat helpt altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Adorable. I love the air mail sentiment. Thank you for joining us for this weeks challenge at Simply Magnolia.
  Hugs Bonnie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi sweetie this is gorgeous i love your colours so cheery, thanks for joining us at JM/HS this time hugs pops x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart heb je van onze sketch gemaakt. Erg origineel!
  Leuk dat je meedoet bij Simply Magnolia.

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen