17-07-2011

Even geen creatie van mij, maar van.....

Hai Allemaal,

Nu even geen creatie van mijn hand, maar van die van Inge van BloGblom! Ik volg haar al een tijdje, ze is designteam-member van Eline (een ander favorietje van mij) en haar blog is zo leuk! Haal er veel inspiratie vandaan en zij bedankte mij daarvoor met een candy. Het is de eerste prijs die ik win en ben er zóóóóó blij mee. Het is een stempel van Pure innoscence en als verrassing nog wat lieve papiertjes en een handgemaakte kaart!

Zie hieronder de inhoud van mij enveloppe:



En zie hier het kaartje wat Inge gemaakt heeft voor mij, hij staat te pronken in mijn hobbykamer, maar krijgt binnenkort een mooi plekje in mijn kast. In onze vakantie gaan we een interne verhuizing in gang zetten, de kleine beeb gaat naar onze slaapkamer (met balkon en wijds uitzicht!' en wij gaan naar zolder. Ik moet straks helaas mijn kamer delen met mijn bed, maar gelukkig hou ik genoeg ruimte over voor mijn hobbyspul. Wordt vervolgd!



Ik ben zelf wel al aan de slag gegaan met het stempeltje, nu nog iets er mee maken. Ik weet wel al voor wie het wordt, maar nog niet hoe ik het ga verwerken. Hoop hem vanavond nog even te posten.

Fijne zondag allemaal, het is hier heerlijk knutselweer. Veel regen en wind, heerlijk!!!

Greetz Monique

1 opmerking:

  1. Wat een bofferd ben jij zeg!
    Ben benieuwd wat je ervan gaat maken.

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen