04-07-11

Cadeautje voor (kleine) Oma(atje)

Hai everyone!

Van het weekend ben ik aan de freubel geweest voor de verjaardag van mijn oma. Indy en Mylo noemen haar heel lief kleine omaatje, ze hebben al twee "gewone" Oma's en daarnaast ook nog 3 overgrootmoeders. Iedere overgrootmoeder heeft dus een andere naam om het een beetje overzichtelijk te houden. Ik had ook al een fotoalbum gemaakt voor haar met alle klein- en achterkleinkinderen bij elkaar met een lief tekstje, deze heb ik samen met al mijn neven, nichten, aanhang en achter- neefjes en nichtjes cadeau aan haar gedaan. Indy had een hele mooie kleurplaat voor haar gemaakt en wij gaven haar een leuk plantentafereeltje voor op het terras en deze versierde Merci-doos aan haar.
Ik ben eindelijk tevreden over het eindresultaat! Nix meer aan doen dacht ik zelf :DIk heb het merkje van het papier gebruikt, vond dit te mooi om weg te gooien en het paste er ook perfect bij. Ik wil met dit presentje meedoen aan twee challenges.

Create4fun: Sketch
Stamptacular Sunday: Seeing Double
(2 ronde vormen, 2 bloemen en 2x2 steekjes)

Oma was er ook erg blij mee en liet het aan al haar zussen zien, "kijk dat maakt Monique helemaal zelf!" "O, waar koopt ze dat?" Mooi om te horen, ze begrepen er weinig van, ├╝berhaupt dat iemand dat zelf kon maken. Nu schijnt het dat mijn Oma erg mooi kan haken, dus misschien kunnen we wel een deal sluiten!

Deze week zal er weinig van knutselen terecht komen, ben druk op zoek naar oude meubeltjes voor op de babykamer. Heb al heel wat moois gezien, maar moet even met mijn moedertje overleggen waar zij het beste mee kan werken. Wordt vast vervolgd!
Mocht het weer toch erg slecht zijn, dan zal ik gerust nog wel even mijn hobbykamertje opzoeken.

Fijne week allemaal!

Greetz Monique

3 opmerkingen:

 1. Wonderful card! I love the double circles!
  Thanks so much for joining us at Stamptacular Sunday this week!
  Hugs!! Dee Sprytebyrd's Sentiments

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me voorstellen dat je oma hier blij mee is! Je steekjes zijn leuk :) Mail je mij nog even je adres?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is such a gorgeous card. I love the colours you've used and the image also. Hugs Michele x

  BeantwoordenVerwijderen