12-06-2011

Voor op de babykamer!

Ben ik weer!

Ben zolang weggeweest op mijn eigen blog (de rest heb ik wel allemaal gelezen van jullie hoor, om maar inspiratie op te kunnen doen!) dat ik heel wat in te halen heb en dan maar gelijk 2 post achter elkaar plaats. Met deze creaties wil ik meedoen aan de challenge van Marianne Design en Paper Sundaes.



Deze koker voor op de toekomstige babykamer is de inzending voor MD challenge blog, hun challenge was overal bloemen met de stempels/papier of bloemen van MD. Ik heb gekozen voor de nieuwe stempels van de babouska's van Eline met het papier uit de huislijn van Marianne. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik groot fan van Eline en de meeste stempels uit haar lijn zijn in mijn bezit. Er zit ook een kleine sneak peak in voor het geboortekaartje die wel al helemaal uitgewerkt is, verder verklap ik nog niets hoor!



De tweede heb ik gemaakt voor de challenge van Paper Sundaes en de opdracht daar was Girly Girl. Alhoewel wij nog niet weten wat het wordt en ik het persoonlijk als duo wel voor beide sexen door vind kunnen gaan, is deze wel echt meisjes meisjes........
De kokers zijn trouwens gemaakt van drankenkokers die ik doormidden heb gezaagd. Drank zit er voor mij voorlopig niet in, maar laat ik nou in een restaurant werken waar wel aardig wat alcoholische versnapperingen doorheen gaan. En deze kokers kwamen dus goed van pas. Ook bij deze koker heb ik gebruik gemaakt van het papier van MD, het papier is allemaal zo mooi te matchen!

Ik hoop dat jullie ze leuk vinden en een berichtje zou ik nog leuker vinden.
Fijne pinksterweekend allemaal!

Greetz Monique.

1 opmerking: