02-09-10

Bedjes, badzout, bloementjes en boekjes

Hoi,

Zoals beloofd zou ik nog even wat foto's laten zien van de spulletjes die ik vorige week te koop aangeboden heb. De titel van deze blog verraadt al een hele hoop, maar de foto's spreken helemaal voor zich toch?Dit pittige setje met een kistje van papier en twee lege (kappertjes-)potjes gevuld met badzout vond ik zelf erg leuk om te maken.Dit notitieboekje met stempel van Sarah Kay was 1 van mijn persoonlijke favorieten en mocht van mijn moeder de kraam niet eens op omdat zij zelf hem wilde hebben hi hi. Geluk bij een ongeluk voor haar bleef hij onverkocht en kon zij hem diezelfde avond nog in haar armen sluiten.Ik wilde ook wat presentjes maken voor mannen en deze bloempotjes gevuld met kruiden leenden zich hier uitstekend voor. Ik heb het idee van iemand anders, maar weet helaas niet meer wie. Mocht iemand dit bekend voorkomen, bedankt voor de inspiratie!!Deze snoepblikjes kregen wij als gezin vroeger altijd mee van mijn oma naar vakantie. Ik heb de blikjes opgelukt met designpapier, stempels, bloementjes en lint. Deze waren nog moeilijk om op de foto te nemen omdat zij telkens aan de rol gingen, :)
Dit waren de aandachtstrekkers op de markt! Op de wiegjes heb ik zoveel leuke en spontane reacties gehad en ook verkocht. Het idee heb ik uit de Cards Only en naar mijn eigen hand gezet. Ik heb voor de wiegjes in totaal 6 luiers gebruikt, 5 voor het bedje en 1 voor de kap. Als linnengoed heb ik een slab gebruikt en alle wiegjes werden verkocht met een zakje muisjes en een badspeeltjes. Binnenkort krijg ik nog 2 opdrachtjes voor gepersonaliseerde wiegjes met naam en geboortedatum, maar de hummeltjes zijn nog onderweg dus we moeten nog even wachten...
Ik heb nog een paar foto's, maar die bewaar ik even voor morgen. Het is giga druk op mijn werk en met 2 kids en gemiddeld 4,5 uur slaap op een nacht ga ik vanavond maar even bijtukken. Morgen hebben we 1 bruiloft en 2 busgroepen in de zaak dus de energie heb ik hard nodig. Zaterdag nog een feest van mijn oom en tante die 25 jaar getrouwd zijn en zondag wordt het vast herfstweer dus dat kan maar 1 ding betekennen: KNUTSELLEN!!!

Ik hoor graag wat jullie van mijn creaties vinden dus laat gerust een berichtje achter. Een fijn weekend alvast!

Greetz Monique

2 opmerkingen:

 1. Hey Monique,
  Ik ha eerder geprobeerd een reactie te plaatsen, maar zo te zien is het mislukt...oeps...dus bij deze mijn nieuwe poging!

  Wat een superleuk idee zeg van die wiegjes....
  Geen wonder dat je er verzoekjes om hebt gekregen!
  Ik hoop wel dat je daar ook een leuke foto van plaatst van ik ben reuze niuewsgierig naarhet eindresultaat!

  Dikke knuf,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dear Monique

  occasionally I landed on your blog and didn't want to go without writing you a word. I very like the artwork you do and am sure to take a look again from time to time.

  By the way, right now I have a Candy to give away, if you like try your luck; http://creawitch.blogspot.com/2010/08/birthday-candy.html

  Love from Karina

  BeantwoordenVerwijderen