31-07-2011

Kleurenchallenge.

Hoi allemaal,

Vandaag aan de slag gegaan met de challenge van colour create. Bij gebrek aan inspiratie op zoek naar sketches, maar die zijn toevallig deze week amper te vinden..... De kleuren die je moest gebruiken waren roze-groen en wit en vond de afbeelding van Sarah Kay hier uitstekend bij passen. Heb de kaart van Inge (zie post hieronder) als sketch gebruikt en daar mijn eigen draai aangegeven, heb op het moment echt even een hou-vastje nodig om wat leuks te brouwen......

Zie hieronder mijn kaartje voor de challenge



Mochten jullie nog een potje inspiratie hebben staan, dan hou ik mij van harte aanbevolen :D hi hi hi.

Fijne zondag nog,
Greetz Monique

17-07-2011

Even geen creatie van mij, maar van.....

Hai Allemaal,

Nu even geen creatie van mijn hand, maar van die van Inge van BloGblom! Ik volg haar al een tijdje, ze is designteam-member van Eline (een ander favorietje van mij) en haar blog is zo leuk! Haal er veel inspiratie vandaan en zij bedankte mij daarvoor met een candy. Het is de eerste prijs die ik win en ben er zóóóóó blij mee. Het is een stempel van Pure innoscence en als verrassing nog wat lieve papiertjes en een handgemaakte kaart!

Zie hieronder de inhoud van mij enveloppe:



En zie hier het kaartje wat Inge gemaakt heeft voor mij, hij staat te pronken in mijn hobbykamer, maar krijgt binnenkort een mooi plekje in mijn kast. In onze vakantie gaan we een interne verhuizing in gang zetten, de kleine beeb gaat naar onze slaapkamer (met balkon en wijds uitzicht!' en wij gaan naar zolder. Ik moet straks helaas mijn kamer delen met mijn bed, maar gelukkig hou ik genoeg ruimte over voor mijn hobbyspul. Wordt vervolgd!



Ik ben zelf wel al aan de slag gegaan met het stempeltje, nu nog iets er mee maken. Ik weet wel al voor wie het wordt, maar nog niet hoe ik het ga verwerken. Hoop hem vanavond nog even te posten.

Fijne zondag allemaal, het is hier heerlijk knutselweer. Veel regen en wind, heerlijk!!!

Greetz Monique

15-07-2011

Happy, happy, happy birthday!

Hallo allemaal,

Eindelijk, eindelijk ben ik echt helemaal tevreden over een projectje! Ik heb voor de challenge van Dutch Card Lovers dit flip, flap, flop kaartje gemaakt. Ik zag de sketch en had gelijk al in mijn hoofd wat ik wilde maken. Ook al was het enorm veel gepuzzel om alles op en in elkaar te laten passen, ik vond het enorm leuk om te doen en ben ik eindelijk echt tevreden! Hopen dat we deze lijn voort kunnen zetten en ik mijn creativiteit terug heb!
Hieronder de foto's van het kaartje in volgorde van "uitpakken".













Het kaartje is in het echt veel leuker dan dat ik het op de foto krijg.....
Hoop dat jullie het toch kunnen waarderen :D
Ik ga nu nog even aan de knutsel, kijken waar we vanavond mee eindigen. Ben vanmiddag bij de hobbywinkel geweest en daar was uitverkoop! Heb 50 vellen papier, en wat snuisterijen op de kop weten te tikken voor weinig en heb nog een hele leuke stempel liggen, maar daar vertel ik in een andere post wel even meer over.

Fijn weekend allemaal,
Greetz Monique.

04-07-2011

Cadeautje voor (kleine) Oma(atje)

Hai everyone!

Van het weekend ben ik aan de freubel geweest voor de verjaardag van mijn oma. Indy en Mylo noemen haar heel lief kleine omaatje, ze hebben al twee "gewone" Oma's en daarnaast ook nog 3 overgrootmoeders. Iedere overgrootmoeder heeft dus een andere naam om het een beetje overzichtelijk te houden. Ik had ook al een fotoalbum gemaakt voor haar met alle klein- en achterkleinkinderen bij elkaar met een lief tekstje, deze heb ik samen met al mijn neven, nichten, aanhang en achter- neefjes en nichtjes cadeau aan haar gedaan. Indy had een hele mooie kleurplaat voor haar gemaakt en wij gaven haar een leuk plantentafereeltje voor op het terras en deze versierde Merci-doos aan haar.
Ik ben eindelijk tevreden over het eindresultaat! Nix meer aan doen dacht ik zelf :D



Ik heb het merkje van het papier gebruikt, vond dit te mooi om weg te gooien en het paste er ook perfect bij. Ik wil met dit presentje meedoen aan twee challenges.

Create4fun: Sketch
Stamptacular Sunday: Seeing Double
(2 ronde vormen, 2 bloemen en 2x2 steekjes)

Oma was er ook erg blij mee en liet het aan al haar zussen zien, "kijk dat maakt Monique helemaal zelf!" "O, waar koopt ze dat?" Mooi om te horen, ze begrepen er weinig van, überhaupt dat iemand dat zelf kon maken. Nu schijnt het dat mijn Oma erg mooi kan haken, dus misschien kunnen we wel een deal sluiten!

Deze week zal er weinig van knutselen terecht komen, ben druk op zoek naar oude meubeltjes voor op de babykamer. Heb al heel wat moois gezien, maar moet even met mijn moedertje overleggen waar zij het beste mee kan werken. Wordt vast vervolgd!
Mocht het weer toch erg slecht zijn, dan zal ik gerust nog wel even mijn hobbykamertje opzoeken.

Fijne week allemaal!

Greetz Monique