03-12-2010

There she goes........

Wat een toepasselijke titel voor een toepasselijke foto! Soms betrap ik mezelf erop als ik Indy zie en denk "daar gaat ze, wat wordt ze groot!" Dit canvasboek heb ik voor haar gemaakt, ik had op het moment geen geschikte spijkertjes voor de scharniertjes maar straks wil ik haar geschreven briefjes erin bewaren.



Ik heb er weinig aan toegevoegd om alle aandacht op de foto te houden. We hebben deze foto in de tuin gemaakt bij mijn ouders afgelopen zomer. Indy was fotomodel aan het spelen en ik vond het erg geslaagd, ze kan zo door als topmodel :D
De foto die in mijn profiel staat hij Indy op haar beurt van mij gemaakt en ja daar zijn de meningen over verdeel hi hi hi.

Ik kan mijn spullen bij elkaar zoeken voor een avondje gezelligheid.
Geniet van alle cadeautjes maar vooral van elkaar.

Greetz Monique.

Simon says stamp!

Hier mijn 1na laastste berichtje voor deze week. Vanacht ga ik de verjaardag van mijn zusje inluiden en morgen komt Sint Nicolaas langs bij opa en oma! Geen tijd meer om te freubelen, maar heb mijn best weer gedaan deze week vond ik zelf.
De challenge bij Simon says was een sketch, deze x ging het als vanzelf (wat normaal gesproken nogal een opgave is) maar hij was ook niet zo heel moeilijk.



OP de vlinder en het jurkje van de poes heb ik nog wat glitter aangebracht, maar waarom je dat nou niet knap kan fotograveren is mij een raadsel...
Verder heb ik hem vrij simpel gehouden, hij kan nu iig nog voor veel gelegenheden gebruikt worden.

Tot straks,
Greetz Monique.

The shabby tearoom.

Hai allemaal,

Voor de challenge van de shabby tearoom was de opdracht, alles behalve vierkant of rechthoekig. Met deze mal van MD, heb ik aan die voorwaarden gedaan.



Ik blijf de stempels van de Eline todlers geweldig vinden en vond hem precies in de kerstbal passen. Ik maak geen kerstkaarten om te versturen, maar deze krijgt vast en zeker een mooi plaatstje bij mijn zusje in de boom.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.
Geniet nog even van het winterse weer, ik hou der zó van!

Greetz Monique

01-12-2010

Zoals ik zei: "Ik ben weer blijven hangen...."

En als ik ergens in blijf hangen dan hang ik ook lekker :D :D
Ik kwam nog een vogelhuisje tegen tussen het stof, en wilde die voor mezelf maken! Alhoewel die roze past er eigenlijk beter tussen, misschien wil Indy wel ruilen met me hi hi. Bij de challenge van crazy challenge "On the go", mocht je gebruiken wat er in je op kwam. De vlinder die ik heb gebruikt heeft vast ooit gevlogen en vond ik er wel bij passen. In de vorige posts heb ik de gevulde mand laten zien en vond het best jammer dat ik die moest weggeven. Heb besloten om voor mijzelf ook allemaal leuke dingetjes voor in huis te maken en dit huisje blijft dat ook in mijn huisje hangen!



Straks heb ik nog wat, maar mijn batterijen moeten opgeladen worden, nu maar hopen dat ze vol zijn voor dat de avond valt anders moet ik weer wachten op morgen.....

Genoeg voor nu!
Greetz Monique.

Ik ben weer blijven hangen.......

Soms heb je van die momenten... en die kunnen weken bij mij duren. Het een btje last van het home-deco virus, aangestoken door de serie van Eline's huis. Dit vogelhuisje ligt al ruim een jaar in mijn hobbykamer, maar ben er eigenlijk nooit aan toe gekomen om er wat mee te doen. Zo veel te knustelen, zo weinig tijd :D
Voor de challenge van Sentimental Sunday heb ik m maar tevoorschijn getoverd (ja er moesten heel wat dozen en "troep" aan de kant voor ik er bij kon)!
De challenge was een recept:
- 3 x designpapier
- 3 x knoopje
- 1 x lint



Volgens mij zitten alle ingrediënten in het huisje gestopt en ben er zelf tevreden over. Hij komt aan de muur op Indy haar kamer te hangen. Anderhalf jaar geleden heeft zij een nieuwe kamer gekregen en ik wilde eigenlijk pip-behang op de muur, maar ja die prijs hè..... Vandaar dat ik de tweedehands winkel ben afgeweest en heb een eigen pip muur gemaakt voor haar! Dit vogelhuisje past daar perfect tussen!
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Greetz Monique.