27-11-2010

Cadeautjes voor in huis, met Eline's huis!



Daar ben ik weer.

Mijn zusje heeft mij gevraagd of ik een bedankje wilde maken voor haar collega. Zij en haar man hebben haar veel geholpen in haar nieuwe huisje en wilde hen daarvoor bedanken. Ik kreeg een budget mee en werd veel succes gewenst en daar stond ik dan... Tja wat te maken? Ben maar helemaal los gegaan met mijn nieuwe Eline stempels en ben er zelf erg blij met het eindresultaat! Alles in een mooie mand gedaan, alleen kon de krans er niet in... Dit bericht zal wat langer zijn dan normaal, maar wil alles aan jullie laten zien ;)
Hieronder zie je de foto's van de krans, geheel in herfstijl.





Een detail van de vogeltjes


Zelfgemaakte koekjes ;)





In dit koffertje zitten zakjes met warme chocolade, was er eigenlijk iets anders mee van plan, maar ik kreeg het niet voor elkaar...
"Friends are like chocolate, they warm your hart" heb ik op de computer gemaakt. Vond het wel een mooie tekst, zal het waarschijnlijk ergens eerder gezien moeten hebben en ergens opgeslagen hebben in mijn hoofd maar durf niet te vertellen waar.




Oud Hollandse snoepjes. Hier ga ik er zeker nog een paar van maken, vind het zo leuk staan en ik vind het net echt. Ik had ook nog kaneelstokjes, maar die hebben het potje niet bereikt (shame on me! heb alles in 1x opgegeten). Ik heb de potjes express rustig gehouden, de rest is al vrij druk geworden.






Een lichtje in deze donkere dagen. Ik heb deze kaarsen beplakt en bewerkt met papier en andere mooie spulletjes. Het dubbelzijdig tape blijft niet plakken op kaars, je moet dus het papier een stukje laten overlappen en aan elkaar vast plakken. Zou kun je het papier er ook afschuiven als je de kaars aansteekt, wordt een btje brandgevaarlijk verhaal als je de kaars met versiering en al aansteekt.

Ook heb ik nog even aan de vogeltjes gedacht. Lekkere vetbolletjes en nootjes met een leuke label eraan. De vogeltjes van Eline spreken voor zich toch?



"Don't forget the birds"



Nog even een close-upje van de inhoud van de mand. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

Goed weekend!
Ik moet het hele weekend werken helaas, dus er zal van freubelen weinig terecht komen, maar................... Vanaf maandag heb ik een weekje VRIJ, 3 x raden wat ik allemaal ga doen?

Greetz Monique.

(Met deze geschenkmand doe ik mee aan de challenge van Stamtacular Sunday "A time for giving". Volgens mij is dat wel gelukt toch?)

Dutch Dare Card Challenge.....

Hai allemaal,

Ik heb deze week zeker niet stil gezeten, ben zo hard aan t knutsellen geweest én helemaal happy! Om te beginnen het ik deze kaart gemaakt n.a.v. de challenge van DCCC, hier moest je gebruik maken van een sketch. Ik heb een kaartje gemaakt wat bij een groter geheel hoort, maar dat zien jullie straks allemaal. Ik heb eindelijk de laatste stempelset van Eline's huis in huis en ben helemaal los gegaan :)
Ik hoor graag wat jullie ervan vinden, tot zo!

Greetz Monique.


23-11-2010

Dutch Card Lovers challenge.



Ja zeker, ik had de smaak te pakken hi hi. Hierbij mijn inzending voor de challenge van Dutch Card lovers. Weer een stempel van Helene, deze behoort zeker tot 1 van mijn favorieten van dit moment!




Mijn uitwerking heeft nog een verstopt labeltje waar ik tegen de tijd dat ik hem nodig heb nog een xtraatje op kan zetten. Op het blog van DCL, staan nog veel meer leuke uitwerkingen van het designteam, vond het een ware inspiratiebron voor inspiratielozezondagen hi hi, soms wil het gewoon niet en dan spit ik blogland af voor ideeën.

Fijne dag iedereen!

Marianne Design Challenge

Zo daar is ze weer!

Nu eerst maar de foto geupload en daarboven het stukje tekst, zo hoef ik dus niet te knippen en te plakken (vindt ik in het echt toch véél leuker als op de comp).
Ik heb voor deze challenge het koffertje uit de Cards Only is inspiratiebron gebruikt, erg leuk om te maken en nog leuker om weg te geven toch?
Ik ben stapel op de stempels van Eline en vond dit dus ook geen moeilijke challenge ;) "Gebruik een stempel van Eline". Vindt het nog steeds wel lastig om met sketches te werken en met zulke challenges kan ik mezelf lekker laten gaan. Ik weet van te voren meestal wel wat ik in elkaar wil zetten, maar kan dan tijdens het freubelen spontaan een andere kant opgaan hi hi.

Wat vinden jullie van deze?

Greetz Monique.





Create 4 fun challenge



Hallo allemaal!

Ben weer een tijdje van mijn blog geweest, wel heel veel gezien bij anderen, maar zelf weinig tijd gehad om aan de freubel te gaan. Ik werk in de horeca en de kerstdagen zitten er aan te komen, dus er moet een hele hoop voorbereid worden, maar ik ben er (bijna) helemaal klaar voor.
Deze week dus wel iets kunnen maken, zoals deze kaart voor de challenge van create 4 fun, mijn inspiratie liet te wensen over heb lang lopen schuiven en puzzelen totdat ik redelijk tevreden was. Hierboven is dus het eindresultaat te zien. (Ik wilde knippen plakken en hem onderaan dit bericht zetten, maar tot mijn stomme verbazing doet mijn rechtermuisknop het niet.............. :( )
Ik heb de stempel van Helene gebruikt, die je vandaag nog een x terug zal zien in de vorm van haar vriendinnetje.
Ik hoor graag wat jullie ervan vinden, tot mijn volgende blog.

Greetz Monique