23-06-2010

"Op een roze wolk"







Hai allemaal,


Had vorige week al iets ingetikt over een halve taart, nu heb ik een hele! Heb met behulp van de cake slice box van Eline Pellinkhof en taart "gebakken" en laat deze nu mee doen aan de challenge van create4fun (maak een babykaart = babytaart geworden). Heb de taartpunten van wit cardstock gemaakt en beplakt met verschillende dessign-rest-papieren, lintjes als taartrand, geborduurd en gestempeld met teksten en figuren van de babycollectie van MD. Ben er wel een aantal uren mee zoet geweest. Indy is helemaal weg van de taart en heeft hem gisteren met een btje hulp zelf ook gemaakt voor haar juf. Het is vandaag juffen en meesterdag op school en zij mochten een klein zelf gemaakt presentje meenemen. Ik ben net terug van school en heb de meest leuke knutselwerkjes voorbij zien komen, Indy liep zo trots als een pauw door de schoolgang en straalde ervan. Ik zal haar taart van de week ook even laten zien, maar nu eerst de mijne. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden. 


Geniet allemaal van het mooie weer!

Greetz Monique.






21-06-2010

Challenge Dutch Card Lovers.



Hoi allemaal,


Hier nog even een berichtje van mijn kant. Vond net tijdens het freubelen nog een challengekaartje die ik nog niet gepost had. Wederom het schattige hondje gebruikt van BuzzCraft, ben er toch wel een btje verliefd op en de ronde wormen die gebruikt moesten worden in de sketch kon ik zo mooi combineren met de voetbalballen. Het gematte stempelafdrukje heb ik vervolgens rond gebogen en met 3-d tape vast geplakt zodat hij wat meer naar voren komt, weet niet of dit ook goed op de foto naar voren komt. De sketch is van www.dutchcardlovers.blogspot.com erg leuke site!

Greetz,

Monique





Challenge van scrap-talk & double Dutch voor Papa!


Hallo allemaal,

Het heeft even geduurd, maar ben er toch op tijd mee klaar. Dit kadoosje heeft Michel o.a. van ons gekregen voor vaderdag, van Indy kreeg hij ook nog een zelfgemaakt waxinelichthoudertje voor in de tuin en een héél mooi versje wat zij uit haar hoofd geleerd had. Verder is hij verwend met een palmboom voor in de tuin en "stoere grote mensenoekelbroeken".

Uit het doosje heb ik eerst het plastic gehaald en er vervolgens het uitgesneden (met de hand) designpapier opgeplakt. Een vel lamineerfolie door het lamineerapparaat gehaald en er achter geplakt. Was wel even een uizoekerij of het allemaal ging passen, maar het resultaat mag er wezen. Het papier wat ik heb gebruikt is van CreaMotion, de blaadjes bij de bloemen is gemaakt met een floral punch (waar ik super blij mee ben, kan geen projectje meer maken zonder op het moment) en de bloementjes heb ik gemaakt met een pons van Make Me!. Verder versiert met strass, bloementjes en letters die ik bij de Kruidvat vandaan heb. 

Ga zo nog even aan de knutsel, ben vanochtend met mijn zusje bij een huisje wezen kijken en zij kreeg vanmiddag al te horen dat zij de gelukkige was. Dit vraagt natuurlijk om een leuk presentje! De rest van de week zal het van mijn kant niet zo druk zijn, moet eerst 3 dagen werken, dan een dagje met zusterlief naar Six Flags en naar onze jongens kijken in Amsterdam, nog een dagje werken en van het weekend maar eens van die hittegolf gaan genieten wat ze ons voorspeld hebben!

Genieten!

Greetz, Monique. 



18-06-2010

Helaas maar 1 challenge deze week.


Hallo allemaal!

Soms heb je wel eens van die dagen dat alles, maar dan ook echt alles tegenzit. Laat dit bij mij nou juist om mijn vrije dagen gebeuren................ Met als eindresultaat slechts 1 kaartje en ja een halve taart.
Dit kaartje heb ik gemaakt voor vaderdag en laat ik meedoen aan de blogcandy van phoebeez (http://phoebeez.blogspot.com/ die ik ontmoet heb tijdens mijn werk! Er waren een hele hoop vaderdagschallenges, maar ik vindt het niet leuk om 1 kaart met 100en challenges mee te laten doen en zo mijn kansen te vergroten dat ik win. Vandaar dus maar 1 deze week. Misschien als iedereen het hier in huis toe laat kan er ik daar vanavond en morgen nog wat verandering in brengen, maar dat zal dan voor de challenges van volgende week zijn.

Dit kaartje is speciaal voor mijn eigen pappa. Idolaat van voetbal en net zo schattig als dit hondje.

08-06-2010

Volgende challenge ;)

Zoals beloofd, mijn tweede kaartje van vandaag. Wederom heb ik meegedaan aan de challenge van create4fun-challenges. De opdracht: zwart/wit en 1 andere kleur. Ben ik net gewend om aan de hand van een sketch te gaan werken, nu mag in mijn fantasie de vrije loop laten, zolang ik me maar aan die kleuren hou............. Pff, dat heeft best wat bloed, zweet en tranen gekost moet ik eerlijk zeggen. Maar het eindresultaat mag er best wezen als zeg ik zelf. De titel heb ik zelf geschreven en vervolgens geborduurd, verder wat lint en bloemen toegevoegd. Het papier en de stempel komt wederom bij mijn lievelingsshop vandaan --> Action.

Nogmaals fijne avond, ik ga te werk!
Greetz Monique.


Challenge #47, Dutch Card Lovers

Hierbij mijn inzending voor de challenge van DCL, dit keer was het een sketch. Ik heb een doosje gemaakt (en nu schiet het me te binnen dat dit de 2e x deze week is) voor iemand die in verwachting is, met daarin een kaartje en een babyrompertje. De sketch heb ik 2x gebruikt, voor het doosje en de kaart. Papier is van CreaMotion, de tekststempel op het doosje van Marianne Design het "hangertje" komt van een stempelset van de Action (wat ik daar toch allemaal niet vandaan haal.....)
De zwangere dame heb ik nagetekend van een plaatje! Kan zelf namelijk net aan een huis tekenen, maar daar houd het ook wel bij op.

In het kaartje zit een kleine verassing, als je hem tegen het licht in houdt kun je zelfs het kindje zien.

Fijne avond,
Greetz Monique



Hoera in verwachting!

Hallo allemaal,

Nee niet ik hoor! Wij zijn inmiddels voorzien ha ha. Een collega vroeg mij om een cadeau te maken voor haar zus die na lang wachten eindelijk zwanger is geworden. En ook nog eens dubbelop, zij en haar man zijn in verwachting van een tweeling!
Babypresentjes maken vind ik 1 van de leukste dingen om te doen, dus heb mijn hart opgehaald. De wiegjes zijn gemaakt naar een voorbeeld in de Card Only. Heb het alleen naar mijn eigen hand gezet en een paar aanpassingen gedaan. Vindt het eindresultaat helemaal super. Morgen even een stempel van Forever Friends kopen voor op het kaartje en een setje bloementjes in ecru/bruin en dan kan het celofaan eromheen.
Ik zet straks ook even mijn 2 kaarten voor de challenges die ik afgelopen weekend heb gemaakt op mijn blog, dan ben ik weer ruim op tijd voor de sluitdatum.

Fijne dag allemaal!
Greetz Monique.




05-06-2010

Hoera! Mijn orginaliteit is beloond!

Hallo allemaal!

Ik ben helemaal in jubel-stemming. Ik heb gewonnen met 1 van mijn projecten bij de challenge van Dutch Card Lovers! Ik was bang dat ik niet aan de eisen voldeed omdat ik een kastje geupgraded had, maar toch ben ik in de prijzen gevallen.
Ik mag 2 weken meedoen als gastdesigner en zelf een sketch of challenge verzinnen. Ik ben helemaal in mijn nopjes! Ik ben net 3 weekjes bekend met bloggen/challenges en sketches en ben dus nu al beloond. Ben supertrots en zal met veel plezier als gastdesigner aan de slag gaan. Morgen weer lekker aan de knutsel, dat zal met dit goede nieuws zeker lukken.
Goed weekend allemaal!

Greetz Monique

03-06-2010

Ton sur ton pour mon soeur!

Hallo allemaal!

Mijn zusje loopt al weken aan mijn hoofd te tetteren wanneer wij nou eens te stappen gaan. Das altijd een hoop geregel en gedoe om een avondje weg te gaan met 2 kids, een hond en beide een baan in de horeca. Maar..........ik heb eindelijk een zaterdagavond vrij gekregen van werk & huis :)
Op deze manier wil ik haar uitnodigen voor een avondje borrellen! Met deze kaart doe ik ook mee aan de challenge van scrap-talk, met als opdracht ton tur ton, 1 lintje, 2 brads en 3 bloemen. De "hoofdprijs" is een cadeaubon van hobbyshoppie en bij meer dan 10 deelnemers wordt er ook nog eens een stempelset verloot. Dat is natuurlijk altijd het proberen waard. Het is een hele-boel kaart geworden, het is een easel en voorop de kaart zit ook nog een uitklappertje, en het thema is zoals te verwachten "A girls night out!"
Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.


Greetz Monique.
















Het papier wat ik heb gebruikt is van K&Compagny, Provo Craft en merkloos. De stempels met uitgaansbenodigheden zijn van Kars en ook deze waren uitgekozen door Indy. (Ze weet wel waar mamma van houdt!)

Heerlijk weer, maar toch even aan de knutsel.

Hai allemaal,

Vanochtend vroeg nog dit kaartje afgemaakt waar ik gisteren al mee begonnen was. Ben gisteren samen ook nog met Indy naar de hobbywinkel geweest, want zij ging een kastje beplakken, maar had de goede kleuren niet. Haar tante houdt namelijk van roze en bloemen (en dat klopt idd ook nog), vandaar dat we toch maar even geshopt hebben. Geluk bij een ongeluk dat het "oude" scrapbookpapier in de uitverkoop was, een stapel van 50 stuks voor 15,-! Mij persoonlijk maakt het niet zoveel uit of ik met een oude of nieuwe lijn werk, er zijn zo verschrikkelijk veel soorten maten en kleuren, daar ben ik de komende jaren nog wel zoet mee. Om maar een lang verhaal kort te maken, heb dus ook een nieuwe stempel gekocht van Mo Manning die Indy heeft uitgezocht. Eigenlijk alles wat we gisteren gekocht hadden heeft ze uitgezocht, maar we hebben wel dezelfde smaak hi, hi!
Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van de sketch van creat4fun-challenges, ben er zelf erg trots op. Ik merk dat ik door het vele lezen van blogs overal een beetje inspiratie opdoe wat ik weer in mijn eigen werk verwerk. Misschien zien jullie dus wel een stukje van jezelf terug in mijn kaart!

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.
Geniet van het zonnetje!
Greetz Monique



Voor de kaart heb ik papier van Crea Motion en K&Compagny gebruikt, de bloemen zijn van Prima Marketing.