30-05-2010

Dit is echt mijn laatste voor vandaag!



Hé!

Oké beloofd, dit is mijn laatste berichtje van vandaag. Heb ook nog een sketch van Dutch Card Lovers gemaakt als challenge. Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat, maar begin nu toch een btje te twijfelen......... Hollandse kaart liefhebbers en dan pimp ik een houten kastje voor op het toilet voor de ladies.............
Maar..........ik heb me wel aan de sketch gehouden, hi hi hi! Misschien vinden ze het bij de DCL wel zo origineel dat ik toch mag winnen!

'T was nog best lastig moet ik toegeven vooral omdat het hout niet echt mee wilde werken. De laatjes waren voorzien van een gefreesd hartje aan de voorkant waarin het knopje zat, was daar zelf niet echt enthousiast over dus bedacht ik dat die er wel even af konden. Lades omgedraaid en daarna beplakt. Helaas bleek dat de knopjes beter vast zaten dan de pootjes aan de onderkant (precies hetzelfde), want 1 van de pootjes ontbrak. Manlief vroeg zich al stiekum af waarom ik zo hard moest lachen.
Dit kan natuurlijk alleen bij mij gebeuren, ongeloofelijk. De rest wilde gelukkig wel mee werken. Heb later gewoon het achterste 2 pootjes gedemonteerd (met daaraan een stuk hout ARGH!) die aan de voorkant geplakt en achteraan 2 schroeven als pootjes gebruikt. Niemand die het ziet, ha ha!
Zie hieronder het resultaat, hoor graag wat jullie ervan vinden.

Vogelhuisje!

Hallo allemaal!
Heb van de week ook nog een vogelhuisje gebouwd op verzoek van een dinnetje van mij. Zij heeft een bruiloft en wilde het geld op een leuke manier geven, want een envelop vond ze toch een btje saai voor zo'n speciale dag. Ik had al op een hoop blogs van de onwijs leuke vogelhuisjes gezien en vond een "liefdesnestje" een perfecte verpakking van de centen. Ik heb al maanden van die babyvoedingsbussen gespaard, met als doel er ooit wat mee te maken en dit bleek de perfecte maat te hebben. Zo zie je maar --> Wie wat bewaard heeft wat! De vogeltjes heb ik op de kop getikt bij de action, de bloemetjes zijn van MD het papier wat ik gebruikt heb is van Beatrix rose.




Leuk detail, het mannetje heeft stro meegenomen om het nest verder af te maken.

Greetz Monique

Productieve zondag.

Pfffffffff, heel wat afgeknutseld vandaag zeg! Vanmiddag eerst mijn uitklap-theedoosje afgemaakt waar ik gisteren aan ben begonnen. Het is nog niet helemaal wat ik wil, maar oefening baart kunst toch? Het idee heb ik trouwens van www.sandrasscrapkaartenenfreubels.blogspot.com, heeft een hele hoop van deze leuke presentjes om weg te geven op haar blog staan. Zeker de moeite waard om eens langs te waaien. Hieronder mijn uitwerking, ik hoor graag wat jullie ervan vinden.



(Sorry voor de belaberde foto's, ook daar moet ik nog even mee oefenen.....)

Challenge nr. 2, scrappers-challenge


Nog een berichtje om mijn andere kaartje te showen, voor de scrappers-challenge-blog (#04). Heb er een kerstkaartje van gemaakt, heb de kerststempels van Eline in de uitverkoop gekocht. Ik ben dol op meevallertjes en de babylijn van haar, dus sloeg twee vliegen in 1 klap! Ga nu een theedoosje maken, het weer is 100% knutselweer hier. Regen en narigheid en onze kleine meid staat ook te springen om achter de knutseltafel te mogen. Hieronder het kaartje, ik hoor graag wat jullie ervan vinden.

Greetz Monique.

2 challenges in 1 week.




Hai allemaal,

Nou ik heb de smaak te pakken hoor. Deze week 3 kaarten gemaakt voor 2 challenges. De 1e die ik had gemaakt voor de scrappers-challenge-blog kwam ik bijna identiek tegen op iemand zijn blog, vandaar dat ik een andere heb gemaakt. Vind het best wel moeilijk om n.a.v. een sketch een kaart of LO te maken, nu moet ik constant nadenken over hoe en wat. Normaal gesproken zit het idee in mijn hoofd en komen daar zonder er bij na te denken extraatjes bij........
Maar goed ik vind ze zelf wel goed gelukt. Onderstaand kaartje is voor mijn nichtje en voor de sketcs van Double Dutch Challenge (#44), die nu nog druk bezig is met haar havo-examen. Ik weet zeker dat ze slaagt, dus het felicitatiekaartje staat klaar!

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.

Greetz Monique

23-05-2010

Hobbieëren in opdracht.

Hai allemaal,

Dacht van de week al dat ik mee deed aan mijn eerste challenge, maar blijkbaar iets weer niet helemaal goed gegaan. Net dus maar even opnieuw gedaan en duimen dat ik nu wel aan de eisen voldoe....... 100% zeker ben ik er nog niet van, want eigenlijk snap ik er de ballen niet van (om maar even in zondagavond-termen te blijven).

Ik ilde ook nog mee doen aan challenge van Double Dutch , maar wilde net mijn foto uploaden en bleek dus alweer te laat te zijn..... zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik ergens te laat voor ben.
Afgelopen zaterdag heb ik nog 32 buttons afgeleverd voor mijn broer. Zijn schoonmoeder vierde haar verjaardag met een rondrit in old-timers en de teams moesten herkenbaar zijn d.m.v. buttons. Aan mij de vraag of ik dat ff binnen een week in elkaar kon freubellen, tuurlijk wilde ik dat voor hem doen met alle liefde zelfs! De cupcake-stempels zijn van kars, het desing papier van verschillende merken. Nadat ik alles uitgeknipt had en de randjes met inkt gekleurd had heb ik het allemaal gelamineerd, met 100% anti-kreuk-garantie. De broche-speldjes heb ik vastgelijmd met het lijmpistool (trouwens ook mijn broek aan mijn been.......
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Greetz Monique

22-05-2010

Eerst challenge!





Ik ben helemaal weg van de babystempels van Eline Pelinkhof en gebruik ze dan ook zéér regelmatig. Zelfs de geboortekaartjes van onze twee kleine spruiten zijn met (bij de eerste, want toen had ik het stempellen nog niet ontdekt) knipvellen en stempel handgemaakt. Als de stempel van onderstaand kaartje er eerder was dan de jongste had ik die zeker gebruikt voor zijn geboortekaartje, vindt hem zóóóó leuk!

Met dit kaartje wil ik proberen om de challenge te winnen van Marianne design challenge blog. Het kaartje heb ik gemaakt voor het zoontje van mijn vriendinnetje die in december een broertje of zusje krijgt. Vind hem persoonlijk helemaal super, en durf deze dan ook met een gerust hart in te sturen voor mijn 1e challenge.

Hoor graag wat jullie ervan vinden.



Greetz Monique.

19-05-2010



Deze verpakte theekop heb ik gelift van de voorkant van Scrapcards 3. Ik vond dit zo'n geweldig idee, maar kon het boek niet via de boekhandel krijgen, ben dus aan de hand van de voorkant aan de slag gegaan en ben zéér tevreden over het eindresultaat. De theekop heb ik als set op een dienblad met een bloemenhouder cadeau gedaan aan mijn tante die een enorme theeleut is, ook zij was er erg blij mee.

Tot snel!

Greetz Monique.

18-05-2010

Ook ik ben reuze benieuwd!

Ik ben al een hele tijd blogs van anderen aan het volgen om te kijken wat zij voor leuke kaarten e.d. maken. Zelf vind ik het ook leuk om mijn creaties te tonen, maar om nou te zeggen dat ik een wonder met de computer ben................nee! Ben dus reuze benieuwd of het mij gelukt is om een blog te maken waar ik nog een btje mee voor de dag kan komen. Het zal in de toekomst waarschijnlijk alleen maar beter worden, maar al het begin is moeilijk en de tijd zal het leren.


Nu maar even op zoek hoe ik mijn foto's kan laten zien met wat ik de laatste tijd allemaal heb gemaakt en misschien krijg ik het zelfs voor elkaar om mee te doen aan een challenge.





Greetz Monique.



Kaartje voor mijn allerliefste moedertje!

(en volgens mij is het gelukt om een foto te uploaden!)